Neradni dan 11. novembar 2021.
5 novembra, 2021
Povećanje cena
30 novembra, 2021


Znate li kako je izgledao prvi veb-sajt ikada? Njega je kreirao Tim Berners Li, izumitelj world wide web-a, davne 1991. godine. Sajt je i dalje aktivan i svako ga može posetiti. Stranica je služila kao uputstvo za korišćenje interneta, a bila je veoma skromno dizajnirana. Crna pozadina i tekst u zelenoj boji – to je sve što su korisnici mogli videti na samom početku mreže.

Ipak, svedoci smo brojnih inovacija u svetu digitalnih tehnologija. Ne samo da su se promenile funkcije i mogućnosti veb-sajtova, već i njihov vizuelni identitet.

Pre više od četvrt veka, korisnici interneta mogli su samo da čitaju tekst, a u retkim slučajevima dešavalo se da naiđu na neku sliku. 25 godina kasnije, sve je drugačije. Sajtovi su postali kompleksni sistemi na kojima se može kupovati, plaćati, konzumirati video sadržaj, diskutovati i šta sve ne. Skoro sve što vam padne na pamet sada je dostupno na internetu.

Uspon društvenih mreža pokazuje da jednostavan dizajn, sa što manje teksta, a što više klipova najviše zanima korisnike. Nezavisno od toga da li je edukativni video ili predstavlja neku zanimljivost, ključno je da bude kratak.

Veb-sajtovi su postali ključni i kada je biznis u pitanju. Čak 57% internet korisnika tvrdi da ne bi preporučilo nečije usluge ako nemaju dobro uređenu veb stranicu. Dalje, oko tri četvrtine potrošača priznaje da sudi o kompaniji na osnovu njihovog vebsajta.


Od naziva domena, preko vizuelnog identiteta, do funkcija na sajtu, svaki segment je važan kada je poslovanje u pitanju. Kompanija Yunet International ispratila je sve promene koje su se dešavale na internetu. Konstantnim ulaganjem u usluge i implementacijom najnovijih tehnologija, Yunet se pozicionirao kao jedan od vodećih managed service provajdera na tržištu. Između ostalog, svojim klijentima pruža vrhunske web hosting usluge. Oslanjajući se na dugu tradiciju, pouzdanost i tim vrhunskih stručnjaka, Yunet je savršen izbor kada je pokretanje veb-sajta u pitanju.

Call Now Button