Cloud rešenja

Ako ste do sada koristili shared hosting usluge, a želite da pređete na naprednije rešenje sa jačim i garantovanim resursima onda je Cloud pravi izbor.

Yunet u svojoj ponudi ima više vrsta Cloud rešenja od hostinga usluga, web sadržaja, servisa, baza podataka do arhiviranja i backup podataka. Dinamičko Cloud okruženje se može skalirati po potrebi i time ispuniti potrebe najzahtevnijih poslovnih korisnika.

Razvijate sopstveni biznis a…

Mi vas razumemo

Veliki broj kompanija je odabrao baš nas. Managed IT servisi u našoj ponudi pomažu vam da odaberite najadekvatnije rešenje za vaše poslovanje i u svakom trenutku ćete se osećati sigurno.

Možemo vam pomoći na 3 načina...

Lako je započeti

Podignite efikasnost svakodnevnog poslovanja

Managed servisi će osigurati da vaš sistem bude dostupan u svakoj situaciji a u skladu sa vašim potrebama, a uz to ćete imati na raspolaganju naš tim stručnjaka za stručan savet i podršku 24/7.

 • AD Aleva

  Saradnja sa YUnet-om traje više od sedam godina, i za to vreme sam shvatio da je najvrednije što YUnet ima upravo ljudi koji tamo rade. Razmišljao sam gde je tajna uspešne saradnje i zaključio sam da je bolje sarađivati sa ljudima koji nešto žele u životu nego sa ljudima koji su postigli sve što su hteli.

  Radivoj Rokvić, IT Manager, AD Aleva
 • Privredna Komora Vojvodine

  Sa firmom YUnet International, sa njihovom novosadskom kancelarijom imamo saradnju dugu preko 20 godina. Obratili smo im se pre dvadeset godina tražeći firmu koja može da nam da povezivanje na internet a vremenom smo dobili partnera koji je spreman da nas prati u svim fazama razvoja IT sistema. Često smo imali priliku da se uverimo u neuporedivo visok nivo znanja njihovih inženjera koji su bili u stanju da veoma brzo pronađu rešenje za sve naše probleme. Njihov profesionalni odnos prema poslu, u kom poštuju sva načela pozitivnog poslovanja i uvek ispunjavaju sve preduslove koji su potrebni da bi naša veza radila bez problema je nešto što ih izdvaja od ostalih i čini partnerima ove kuće već 20 godina. Treba napomenuti i njihove savetodavne uloge, kao nekoga kome možemo da se obratimo kada god nam zatreba pomoć u delovima IT koji nisu naša nadležnost. Znamo da ćemo od njih dobiti stručan i korektan odgovor koji može da bude polazna osnova za dalji rad. Mnogo stvari je menjano tokom ovog perioda ali se kvalitet njihovih usluga menjao samo na bolje.

  Nenad Tadić, Rukovodilac službe, Privredna Komora Vojvodine
 • CRH (Srbija) d.o.o.

  Svih ovih deset godina zajedničkog rada, bilo direktno ili indirektno preko drugih provajdera postigli smo veliki uspeh i zadovoljstvo krajnjih korisnika u Holcimu zahvaljući Vašem jakom i profesionalnom timu. Uprkos ekonomskoj krizi širili smo našu mrežu, samim tim Vi ste nam pružali sve više usluga u početku na samo dve lokacije Popovac i Beograd, a danas na više od deset lokacija. U tome se svakako izdvaja odgovoran način poslovanja do sada a kojemu se nadamo i u narednom periodu. Od početka 2013, godine toliko ste nam ukazali poverenje da koristimo i Vaše usluge hostinga. Cenim i poštujem svaki naš dogovor jer više puta ste nam to i dokazali da je data reč ponekad od većeg značaja nego sam Ugovor. Nadam se dugoj saradnji, kao i obično sa još puno, puno inovativnih rešenja još koliko početkom sledeće godine.

  Radojka Avramović, IT Manager, CRH (Srbija) d.o.o.
 • Generali Osiguranje Srbija

  Generali Osiguranje Srbija ima dugogodišnju uspešnu saradnju sa kompanijom Yunet u oblasti IT i internet usluga. Yunet u potpunosti ispunjava zahteve naše osiguravajuće kuće i uvek je spreman da ponudi nova i kreativna rešenja koja prate potrebe i razvoj Generalija. Visoke ocene zaslužuju i komunikacija, dostupnost i ljubaznost zaposlenih. Tim koji brine o našim poslovnim aktivnostima, na čelu sa Nenadom Dragovićem, profesionalno pristupa svim zahtevima koje upućujemo i rešava ih u najkraćem roku. Iskreno preporučujem usluge kompanije Yunet i njihov posvećeni tim.

  Nebojša Varoščić, Menadžer za IT bezbednost i IT rizike, Generali Osiguranje Srbija
 • Office Shoes

  Obzirom da smo preduzeće koje ima lanac maloprodajnih objekata i da smo informatički i telekomunikaciono povezani u jedinstveni sistem, a pri tom se koriste savremene tehnologije poslovanja i razvoja, u Yunet-u smo pronašli partnera koji je pouzdan i stručan da odgovori na sve naše zahteve. Decenijska saradnja sa timom iz Yuneta je dokazala da idu u korak novim tehnologijama i da se svakom problemu pristupa podjednako ozbiljno. Uz sve ovo, najbitniji je prijateljski odnos u koji je prerasla saradnja sa celim timom.

  Miroslav Skenderović, IT Manager, Office Shoes

USMERITE VAŠE RESURSE NA RAZVOJ POSLOVANJA A MI ĆEMO REŠITI VAŠE IT IZAZOVE.

Više informacija o našim servisima

Call Now Button