Zašto da izabrete partnera a ne uslugu?

Multimedija

Niste sigurni koje je pravo rešenje za vaše poslovanje?

Izaberite partnera ne uslugu

Nemate dovoljno iskustva a troškovi rastu?

Implementacija i konsultantske usluge

Zabrinuti ste kakve posledice može izazvati gubitak podataka?

MI VAS RAZUMEMO

Veliki broj kompanija je odabrao baš nas,  Managed IT servisi su ono što vam mi nudimo,  uz našu pomoć odaberite najadekvatnije rešenje za vaše poslovanje i u svakom trenutku ćete se osećati sigurno.

Saznajte više

3 Ways We Can Help You With Managed IT Services

Multimedija

Postaćemo vaš IT tim

Možete se osloniti na nas, dovoljno je da nas pozovete i mi ćemo rešiti problem…

Saznajte više

Izaberite partnera ne uslugu

Saznajte više

Implementacija i konsultantske usluge

Cloud 

Možete izmestiti vaše poslovanje na naš Cloud a mi ćemo se pobrinuti da sve funkcioniše..

Saznajte više

U PAR KORAKA DO OBLAKA

Korak 1. Upoznavanje

Upoznaćemo se sa vama, vašim poslovanjem i potrebama…

Korak 2. Strategija

Razradićemo strategiju razvoja vašeg biznisa na osnovu vaših potreba…

Korak 3. Akcija

Implementiraćemo strategiju u cilju razvoja vašeg poslovanjen…

Stop Stressing About Technology And Focus On Growing Your Business Again

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur consequat mi a mollis tempor. Etiam vehicula egestas pretium. Vestibulum in pharetra neque.

Schedule An Appointment

ŠTA KAŽU NAŠI KLIJENTI

 • Obzirom da smo preduzeće koje ima lanac maloprodajnih objekata i da smo informatički i telekomunikaciono povezani u jedinstveni sistem, a pri tom se koriste savremene tehnologije poslovanja i razvoja, u Yunet-u smo pronašli partnera koji je pouzdan i stručan da odgovori na sve naše zahteve. Decenijska saradnja sa timom iz Yuneta je dokazala da idu u korak novim tehnologijama i da se svakom problemu pristupa podjednako ozbiljno. Uz sve ovo, najbitniji je prijateljski odnos u koji je prerasla saradnja sa celim timom.

  Miroslav Skenderović
  IT Manager
  Office Shoes
 • Generali Osiguranje Srbija ima dugogodišnju uspešnu saradnju sa kompanijom Yunet u oblasti IT i internet usluga. Yunet u potpunosti ispunjava zahteve naše osiguravajuće kuće i uvek je spreman da ponudi nova i kreativna rešenja koja prate potrebe i razvoj Generalija. Visoke ocene zaslužuju i komunikacija, dostupnost i ljubaznost zaposlenih. Tim koji brine o našim poslovnim aktivnostima, na čelu sa Nenadom Dragovićem, profesionalno pristupa svim zahtevima koje upućujemo i rešava ih u najkraćem roku. Iskreno preporučujem usluge kompanije Yunet i njihov posvećeni tim.

  Nebojša Varoščić
  Menadžer za IT bezbednost i IT rizike
  Generali Osiguranje Srbija
 • Svih ovih deset godina zajedničkog rada, bilo direktno ili indirektno preko drugih provajdera postigli smo veliki uspeh i zadovoljstvo krajnjih korisnika u Holcimu zahvaljući Vašem jakom i profesionalnom timu. Uprkos ekonomskoj krizi širili smo našu mrežu, samim tim Vi ste nam pružali sve više usluga u početku na samo dve lokacije Popovac i Beograd, a danas na više od deset lokacija. U tome se svakako izdvaja odgovoran način poslovanja do sada a kojemu se nadamo i u narednom periodu. Od početka 2013, godine toliko ste nam ukazali poverenje da koristimo i Vaše usluge hostinga. Cenim i poštujem svaki naš dogovor jer više puta ste nam to i dokazali da je data reč ponekad od većeg značaja nego sam Ugovor. Nadam se dugoj saradnji, kao i obično sa još puno, puno inovativnih rešenja još koliko početkom sledeće godine.

  Radojka Avramović
  IT Manager
  CRH (Srbija) d.o.o.
 • Sa firmom YUnet International, sa njihovom novosadskom kancelarijom imamo saradnju dugu preko 20 godina. Obratili smo im se pre dvadeset godina tražeći firmu koja može da nam da povezivanje na internet a vremenom smo dobili partnera koji je spreman da nas prati u svim fazama razvoja IT sistema. Često smo imali priliku da se uverimo u neuporedivo visok nivo znanja njihovih inženjera koji su bili u stanju da veoma brzo pronađu rešenje za sve naše probleme. Njihov profesionalni odnos prema poslu, u kom poštuju sva načela pozitivnog poslovanja i uvek ispunjavaju sve preduslove koji su potrebni da bi naša veza radila bez problema je nešto što ih izdvaja od ostalih i čini partnerima ove kuće već 20 godina. Treba napomenuti i njihove savetodavne uloge, kao nekoga kome možemo da se obratimo kada god nam zatreba pomoć u delovima IT koji nisu naša nadležnost. Znamo da ćemo od njih dobiti stručan i korektan odgovor koji može da bude polazna osnova za dalji rad. Mnogo stvari je menjano tokom ovog perioda ali se kvalitet njihovih usluga menjao samo na bolje.

  Nenad Tadić
  Rukovodilac službe
  Privredna Komora Vojvodine
 • Saradnja sa YUnet-om traje više od sedam godina, i za to vreme sam shvatio da je najvrednije što YUnet ima upravo ljudi koji tamo rade. Razmišljao sam gde je tajna uspešne saradnje i zaključio sam da je bolje sarađivati sa ljudima koji nešto žele u životu nego sa ljudima koji su postigli sve što su hteli.

  Radivoj Rokvić
  IT Manager
  AD Aleva

vaše poslovanje se neće razvijati u pravcu u kome želite ako nastavite da trošite vaše vreme rešavajući it probleme.

Ne mora da bude ovako!

Zakažite konsultacije

KONTAKT CENTAR

Želite da se informišete, saznate gde se nalazimo, postavite pitanje u vezi sa korišćenjem usluga i servisa ili vidite spisak naših distributera?

KONTAKTIRAJTE NAS NAŠI DISTRIBUTERI