End Point

Posao doživljavamo kao splet neophodnih radnji povezanih holističkom osnovom. Svaki segment poslovanja, mora biti besprekoran, kako bi kompletna poslovna operacija funkcionisala kao celina. Na svaki potencijalni sigurnosni problem se promptno odgovara, bilo da je pokušaj prodora interni ili eksterni. Kao odgovorna kompanija štitimo naše partnere od svih vidova cyber napada i pretnji, na profesionalan i odgovoran način… kao što se brinemo i o sebi.

Sophos

Svetski lider u polju sigurnosti i kontrole informacionih sistema obezbeđuje kompletnu zaštitu i kontrolu Vaše organizacije, braneći Vas od poznatih i nepoznatih pretnji. Sophos proizvodi trenutno štite preko 100 miliona korisnika i 100.000 organizacija, u preko 150 zemalja širom sveta. Sa više od 30 godina iskustva i uz pomoć globalne mreže centara za analizu pretnji, Sophos velikom brzinom reaguje na novonastale pretnje i dostiže najviši nivo na polju sigurnosti i kontrole IT sistema. Sophos portfolio proizvoda obezbeđuje zaštitu radnih stanica, servera kao i kompletnog mrežnog okruženja, tako da možete biti sigurni da je Vaš IT sistem potpuno bezbedan.

F-secure

Finska kompanija koja se još od 1988. godine bavi cyber zaštitom, bilo da su u pitanju radne stanice, serveri ili mrežno okruženje. Prepoznati su po svojoj anti virus zaštiti i Internet štitu, koji se sastoji od tri nivoa zaštite, koji do sada nisu probijeni.

Više informacija o našim servisima

Call Now Button