Internet of Things (IoT)

Internet of Things predstavlja mrežu međupovezanih stvari ili uređaja koji u sebi imaju integrisane senzore, softver, mrežnu konketivnost i neophodnu logiku kojom obezbeđuju i razmenjuju prikupljene podatke.

Yunet je u prilici da Vam ponudi jedinstvenu platformu baziranu na OSS Mainflux rešenju koja predstavlja najsavremeniju tehnologiju neophodnu za razvoj poslovnih rešenja u budućnosti. U mogućnosti smo da integrišemo Vaše postojeće sisteme sa naprednom tehnologijom i cilju unapređenja Vaših poslovnih procesa.

Prednosti IoT-a


Efikasna optimizacija resursa
Minimalno angažovanje ljudskih resursa
Ušteda u vremenu
Pristup velikom broju sirovih podataka
Unapredjena bezbednost

LoRaWAN Networks

LoRa predstavlja bežičnu tehnologiju koja omogućava domet signala na velikim daljinama, zahteva malu snagu i obezbeđuje bezbedan prenos podataka za M2M i IoT aplikacije, dok LoraWAN predstavlja protokol za bežično povezivanje uređaja na internet mrežu prenoseći sve potrebne podatke za IoT zahteve kao što su dvosmerna komunikacija, end-to-end bezbednost, mobilni lokacijski servisi.

LoRa tehnologija i LoRaWAN® protokol omogućavaju pametnim IoT aplikacijama da reše neke od najvećih izazova sa kojima se suočava naša planeta: upravljanje energijom, redukcija prirodnih resursa, kontrola zagađenja, efikasnost infrastrukture, prevencija katastrofa, itd.

Analytics and Machine Learning

Analitika funkcioniše tako što omogućava da se u realnom vremenu uspostave sve potrebne konekcije za prenos podataka. Zahteva brzu i vremenski osetljivu obradu, uz jezičku integraciju za intuitivne specifikacije. U osnovi se sve svodi na izvlačenje potrebnih informacija iz velike baze podataka koji stižu sa svih strana.

Više informacija o našim servisima

Call Now Button