Zašto pametna poljoprivreda?

Kako digitalna transformacija dotiče poljoprivredni sektor, poljoprivredni razvoj se dramatično ubrzao revolucijom inovativnih tehnologija. Pametne poljoprivredne tehnologije kao što su skupljanje podataka, analiza kao i iskorišćenje podataka poboljšavaju donošenje odluka, implementacije strategija i generalno upravljanje farmama i njihovim resursima. Pametna poljoprivreda ima potencijal da proizvodnju učini produktivnijom i stabilnijom. Takođe ona poboljšava iskorišćenost svih resursa što donosi ključne prednosti kako za poljoprivrednike tako i za celokupnu populaciju.

Primenom Yunet IoT rešenja ostvarićete

Efikasnu optimizaciju resursa, minimalno angažovanje ljudskih resursa, uštedu u vremenu, pristup velikom broju sirovih podataka i unapređenu bezbednost. Pogledajte kako su implementirana naša rešenja.

Kontrola kvaliteta vazduha

menu-indoor-air-quality

Pametne zgrade

menu-smart-city

Energetska efikasnost

energy-efficiency-menu

Pametna poljoprivreda

menu-smart-agriculture
Yunet IoT je sigurna, moderna i skalabilna platforma koja podržava povezivanje modernih IoT senzora preko nekoliko bežičnih protokola. Time je omogućeno kreiranje specifičnih rešenja koja su maksimalno funkcionalna, a istovremeno omogućavaju uvođenje naprednog izveštavanja u realnom vremenu. IoT platforma sadrži i modul za mašinsko učenje i veštačku inteligenciju, kako bi se došlo do boljeg razumevanja poslovnih procesa, a sve u cilju da se optimizuju proizvodni procesi i postigne bolja iskorišćenost postojećih resursa.

Više informacija o našim servisima

Call Now Button