Izaberite partnera ne uslugu

Kao sertifikovani partneri kompanije Microsoft pružamo usluge realizacije složenih informacionih sistema za koje ne postoje standardna rešenja. Strateško opredeljenje je orijentacija ka kompletnom inženjeringu informacionih sistema i njihovoj realizaciji po svim fazama životnog ciklusa, od izrade strategija do implementacije, uvođenja i održavanja.

Svakodnevni složeni poslovni procesi uslovljavaju da se saradnja, između poslovnih klijenata i Managed Service Providera, stalno menja i prilagođava telekomunikacionim trendovima. Samo kada je odnos klijenata i MSPa iskren i fokusiran na pozitivne poslovne ciljeve uspeh je zagarantovan. Kompanija Yunet se kao vodeći Managed Service Provider odlikuje sledećim:

  • Konstantan rast – Yunet je strateški partner poslovnih klijenata, koji raste svakodnevno i usavršava se u skladu sa savremenim telekomunikacionim trendovima, stvarajući neophodne uslove za rast i razvoj poslovnih partnera.
  • Inovativnost – Kritični deo poslovne saradnje klijenata i Yuneta leži u stalnoj inovativnosti. Yunet konstantno unapređuje poslovne alate, platforme, procese i rešenja koja su osnova za prihvatanje svih poslovnih izazova. Većina klijenata uvek bira partnera na osnovu nivoa investiranja i inovativnosti u servise i procese.
  • Partnerstvo – Transparentnost podataka, kao i poverenje poslovnih klijenata i Yuneta je ključna stvar za uspešnu saradnju. Svakodnevnom saradnjom sa klijentom i prepoznavanje potreba klijenta stvara se višegodišnje partnerstvo i pouzdan poslovni model koji garantuje uspeh.
  • Time to market – Minimalno vreme potrebno da se servis isporuči klijentu je ono što Yunet izdvaja od drugih. Yunet je fleksibilni Managed Service Provider koji prati tržište, reaguje promptno i prilagođava se novonastalim promenama.

Više informacija o našim servisima

Call Now Button