Poslovna rešenja

Digitalna poslovna rešenja, rasterećuju naše klijente i daju im pun fokus na njihov biznis. Naš klijent ne razmišlja o Internetu, o telekomunikacijama, o poslovnom softveru, o Internet mogućnostima, o digitalnoj sigurnosti.

Saznajte više

Internet

Vaša lokacija je naš problem  bilo da je u pitanju jedna ili više desetina istih, ili  želite samo interne “tunele” komunikacije, izlazak na Internet ili kombinovanu hibridnu mrežu. Preko 50.000 zadovoljnih korisnika govori u prilog našeg kvaliteta, ozbiljnosti, profesinalnosti i posvećenosti svakome od njih.

Saznajte više

Internet zaštita

Posao doživljavamo kao splet neophodnih radnji povezanih holističkom osnovom. Svaki segment poslovanja mora biti besprekoran kako bi kompletna poslovna operacija funkcionisala kao celina.

Saznajte više

Cloud i Hosting

Sigurnost poslovanja, podataka, baza, finansija, podataka o klijentima su naša misija. Stalnim usavršavanjem standarda protokola, osiguravamo esenciju poslovanja naših klijenata. Moderna, kvalitetna i prilagodljiva Cloud platforma nam to omogućava.

Saznajte više

Multimedija

Ukoliko želite da se vaši televizijski ili radio programi prate na svakoj tački naše planete putem Interneta, za vas je Yunet pripremio uslugu striminga.

Saznajte više

KONTAKT CENTAR

Želite da se informišete, saznate gde se nalazimo, postavite pitanje u vezi sa korišćenjem usluga i servisa ili vidite spisak naših distributera?

KONTAKTIRAJTE NAS NAŠI DISTRIBUTERI