End-Point bezbednosna rešenja

Posao doživljavamo kao splet neophodnih radnji povezanih holističkom osnovom. Svaki segment poslovanja, mora biti besprekoran, kako bi kompletna poslovna operacija funkcionisala kao celina. Na svaki potencijalni sigurnosni problem se promptno odgovara, bilo da je pokušaj prodora interni ili eksterni. Kao odgovorna kompanija štitimo naše partnere od svih vidova cyber napada i pretnji, na profesionalan i odgovoran način… kao što se brinemo i o sebi.

 

 

F-Secure – Finska kompanija koja se još od 1988. godine bavi cyber zaštitom, bilo da su u pitanju radne stanice, serveri ili mrežno okruženje. Prepoznati su po svojoj anti virus zaštiti i Internet štitu, koji se sastoji od tri nivoa zaštite, koji do sada nisu probijeni.

Panda – Ova španska antivirus kompanija je specijalizovana za antivirus softver i hardverska rešenja za objedinjenu zaštitu od složenih Internet pretnji. Poznata je po maksimalnoj zaštiti, uz minimalno korišćenje resursa i minimalne troškove.


 

KONTAKT CENTAR

Želite da se informišete, saznate gde se nalazimo, postavite pitanje u vezi sa korišćenjem usluga i servisa ili vidite spisak naših distributera?

KONTAKTIRAJTE NAS NAŠI DISTRIBUTERI