Mood:Media

Eliminišite troškove štampanja materijala, povećajte vašu vidljivost i prodaju. Navedenim servisom bez konstantnog streaming-a možete plasirati sopstveni asortiman reklama, kao i reklame Vaših partnera do krajnjeg korisnika. Umesto dosadašnje prakse puštanja običnog radija po poslovnim objektima, marketima, pumpama, tržnim centrima ovim rešenjem ćete moći da kontrolišete reklamni sadržaj kao i muzički žanr.

 

MOOD:MEDIA SOUND SOLUTIONS je rešenje za poboljšanje atmosfere u Vašim objektima kroz emitovanje muzičkih i reklamnih sadražaja. Prilagodite muzički i reklamni sadržaj na Vašem prodajnom mestu u skladu sa Vašim potrebama. Umesto dosadašnje prakse puštanja običnog radija u Vašim objektima sa ovim rešenjem ćete moći da sa centraliozovane lokacije upravljate i kontrolišete reklamni sadržaj, muzički žanr, kao i da informišete o svojim najnovijim ponudama.

Inspirišite i očarajte svoje klijente u trenutku kupovine digitalnim reklamnim sadržajem u kojem ćete istaći trenutak i prikazati Vaš lični pečat. Uz pomoć MOOD:MEDIA DIGITAL SIGNAGE rešenjem možete da kontrolišete video sadržaj u svim Vašim objektima sa jednog centralizovanog mesta. Preuzmite kontrolu i kreirajte ciljane kampanje za Vaše klijente. Vizuelna rešenja digitalnog reklamnog sadržaja će promeniti imidž Vašeg poslovanja. Povećajte vidljivost i prodaju. Smanjite troškove štampanja reklamnog materijala.

Uslugu pružamo u saradnji sa našom renomiranom partnerskom firmom.


 

KONTAKT CENTAR

Želite da se informišete, saznate gde se nalazimo, postavite pitanje u vezi sa korišćenjem usluga i servisa ili vidite spisak naših distributera?

KONTAKTIRAJTE NAS NAŠI DISTRIBUTERI