Prenos TV sadržaja

Ukoliko želite da se vaši televizijski sadržaji emituju sa bilo koje tačke u Republici Srbiji i prate na svakoj tački naše planete posredstvom pristupne i transportne IP/MPLS mreže, za vas smo pripremili uslugu prenosa TV sadržaja. Koristeći našu opremu možete uživo emitovati svoje programe, konferencije, sajmove, sportske i druge događaje i manifestacije.

Yunet korišćenjem opreme kompanija Harmonic, Ericsson, Evertz i TVU Networks, svetskih lidera u oblasti kontribucije TV signala, nudi end-to-end turn-key rešenje za prenos TV sadržaja sa primarne na sekundarnu lokaciju u skladu sa zahtevom klijenta, sa maksimalnim kvalitetom video signala, uz visoke bitske protoke i efikasno iskorišćenje mrežnih resursa.

Rešenje podrazumeva isporuku SD ili HD signala sa konstantnim (CBR) ili promenljivim (VBR) video bit rate-om upotrebom MPEG-2 i MPEG-4 AVC tipom kompresije, kao i sa modelima odabiranja 4:2:0 i 4:2:2.

U ponudi je:

  • live – direktan prenos TV sadržaja
  • on-demand – emitovanje unapred pripremljenog snimka na zahtev korisnika

KONTAKT CENTAR

Želite da se informišete, saznate gde se nalazimo, postavite pitanje u vezi sa korišćenjem usluga i servisa ili vidite spisak naših distributera?

KONTAKTIRAJTE NAS NAŠI DISTRIBUTERI