Implementacija i konsultantske usluge

Yunet intenzivno radi na implementaciji Cloud i mrežnih rešenja za svoje poslovne klijente, kao i na integraciji lokalno implementiranih servisnih rešenja, a sve u cilju dodatne optimizacije, poboljšavanja performansi sistema i uvođenja dodatnih funkcionalnosti.

Izrada rešenja mrežne infrastrukture prema željama i zahtevima korisnika su sastavni deo ponude Yuneta. Rešenja uključuju dizajn kompletne mrežne infrastrukture uz najviše standarde upotrebljivosti, skalabilnosti i sigurnosti, implementaciju i testiranje kao i izradu detaljne prateće dokumentacije.

U svom portfolio usluga Yunet pruža usluge konsaltinga, izrade idejnih rešenja i projekata kako za mrežnu infrastrukturu tako i za integrisana rešenja informacionih sistema.

U usluge spadaju – detaljna analiza postojećih mrežnih, data centar i enterprize okruženja, izrada predloga za poboljšanje i redizajn postojećih sistema i rešenja.

U dosadašnjem radu veliki broj uspešnih konsalting projekata dokazuje stručnost i efikasnost ponuđenih rešenja.

KONTAKT CENTAR

Želite da se informišete, saznate gde se nalazimo, postavite pitanje u vezi sa korišćenjem usluga i servisa ili vidite spisak naših distributera?

KONTAKTIRAJTE NAS NAŠI DISTRIBUTERI