IPTV – Televizija Vama na usluzi

Digitalna slika i ton, u svakom kutku Srbije. Samo nam se javite a mi ćemo Vam ponuditi najadekvatnije rešenje za Vas. Više desetina digitalnih programa čekaju da oplemene vaš prostor i vaš život. Uživajte u bogatom sadržaju dodatnih TV paketa: Porodični, Plus, HBO, Cinemax, Muzički, Filmbox, Stingray Music, M Music… Video klub jednostavno i lako, putem daljinskog upravljača, iznajmite ili besplatno naručite atraktivne video sadržaje.
Više o trenutnoj akciji možete pogledati ovde.

Interaktivni TV vodič – Vaš lični vodič kroz programsku šemu. Upravljanje svim opcijama OPEN IPTV se obavlja preko interaktivnog korisničkog interfejsa, uz pomoć daljinskog upravljača. Uvid u kompletne programske šeme svih TV kanala, više dana unapred, sa pojedinostima o programima koji se emituju. Opcijama pretraživanja, organizovanja i izbora kanala, kreirajte sami svoj TV program.

Automatsko prebacivanje programa – Obeležite emisije koje želite da gledate do 7 dana unapred i kanali će se sami prebacivati u vreme kada one počinju.
Snimanje sadržaja – Naručite snimanje emisija koje vas interesuju.Nije važno da li se emisije emituju u isto vreme, u rasponu od pola sata ili nekoliko dana. Važno je samo da želite da ih pogledate onda kada za to imate vremena.
Video na zahtev – Digitalna videoteka, koja radi 24 sata. Katalog sadrži mnoštvo filmova koje možete pretraživati po žanrovima, naslovima, rediteljima ili glumcima. Baza se neprestano dopunjuje aktuelnim filmovima, a nudi i ekskluzivne i premijerne TV sadržaje, dostupne samo OPEN IPTV korisnicima.
Pretplata na video na zahtev – SVoD – Subscription Video on Demand je nova usluga za pretplatnike HBO paketa, samostalni programski paket koji Vam u sklopu Open IPTV videoteke omogućava gledanje na zahtev vrhunskih filmova, TV serija, programa za decu, ekskluzivnih specijalnih emisija i koncerata, sve iz originalne HBO produkcije.

Roditeljska kontrola programa – Zaštitite decu od emisija neprimerenih za njihov uzrast. Pored zabrane gledanja materijala za odrasle iz baze Video na zahtev, moguće je definisati zabranu u zavisnosti od kanala, emisije, uzrastnog rejtinga, pa čak i doba dana.

Paketi – Pakete možete aktivirati kod kuće, uz pomoć daljinskog upravljača. Bez popunjavanja formulara, telefoniranja i čekanja u redu.

Još mogućnosti televizije budućnosti

  • Bez kartica, dekodera, gubljenja signala ili smetnji zbog vremenskih prilika
  • Pretraživanje svih sadržaja po više kriterijuma
  • Definisanje skupa omiljenih kanala
  • Mogućnost kreiranja više korisničkih profila
  • Kompletna interakcija putem daljinskog upravljača
  • Ograničavanje i kontrola troškova za iznajmljivanje sadržaja
  • Podrška 24/7
  • Naplata preko jedinstvenog računa za telekomunikacione usluge
  • Jednostavna instalacija bez bušenja zidova ili postavljanja antene

KONTAKT CENTAR

Želite da se informišete, saznate gde se nalazimo, postavite pitanje u vezi sa korišćenjem usluga i servisa ili vidite spisak naših distributera?

KONTAKTIRAJTE NAS NAŠI DISTRIBUTERI