VoIP

Budite bliže onima koji su daleko – Da biste telefonirali ka inostranstvu po znatno nižim cenama, a koristite naš ADSL, nije Vam neophodno ništa osim telefona. Dovoljno je da pozovete 0800 19 20 21 i unesete željeni broj u međunarodnom formatu i razgovarate.
VoIP usluga je automatski aktivirana na broju telefona na kome je realizovan servis i tarifira se postpaid uz redovan ADSL ili VDSL račun. Pored kvalitetnog pristupa Internetu, omogućili smo vam i besplatne razgovore u iznosu od 100 din mesečno, što je do 20 minuta besplatnih razgovora prema fiksnim mrežama u većini zemalja Evrope i severne Amerike.

Proverite koliko štedite – Detaljan cenovnik za sve destinacije možete pogledati ovde

1. OnLine platnim karticama.
2. Ako želite VoIP servis i na vašem mobilnom broju ili drugoj kućnoj liniji pozovite našu tehničku podršku na 0700 300 400, sa broja telefona na kome vam je aktivan naš ADSL.
3. Ako nemate naš ADSL, VoIP možete aktivirati prepaid dopunom za broj telefona sa koga će koristiti servis. Aktivaciju izvršite uplatom kredita na našim prodajnim mestima. Kada dopunite kredit dovoljno je da sa Vašeg fiksnog ili mobilnog pozovete pristupni broj 0800 19 20 21, unesete željeni broj u međunarodnom formatu i razgovarate.

Phone uplatnica

Napomena:
* Na mesto označeno zvezdicom upišite broj telefona sa koga želite da koristite Phone.
** Obavezno upišite i prefiks grada ili mobilne mreže npr. 011 888 888 ili 063 999 999.

 

KONTAKT CENTAR

Želite da se informišete, saznate gde se nalazimo, postavite pitanje u vezi sa korišćenjem usluga i servisa ili vidite spisak naših distributera?

KONTAKTIRAJTE NAS NAŠI DISTRIBUTERI